Houten Veranda's op maat

Droomt u van een Overkapping op maat?

Droomt u al jaren van dat beetje extra woonruimte? Een sfeervolle plek waar u met familie en vrienden heerlijke momenten kunt beleven? Of waar u zich even terug kan trekken en volledig tot rust kan komen, terwijl u geniet van het buitenleven?

Deze droom kan werkelijkheid worden met het plaatsen van een houten veranda. Niet enkel een investering in uw eigen geluk, maar ook in de waarde van uw woning.

Samen bepalen we het ontwerp, passend bij de uitstraling van uw huis en uw persoonlijke stijl en smaak. Mellies Houtbouw uit het Groningse Stadskanaal kan bovengenoemd sprookje voor u realiseren. Want, voor een houten veranda op maat zit u bij ons meer dan goed.

VERANDA

Veel mogelijkheden

Geheel naar uw wensen creëren wij een plek waar u het hele jaar van kunt genieten. Een houten veranda met alles erop en eraan. Met of zonder verhoging? Volledige of gedeeltelijke dakbedekking? Modern of juist klassiek? Loftdeuren? Een glazen schuifwand? Of toch liever een schuifpui? En welk soort hout wenst u? Bij Mellies Houtbouw kunt u kiezen uit allerlei kwalitatief hoogstaande houtsoorten, die zorgen voor een strakke en solide uitstraling. Maar ook wat betreft de afwerking bieden wij volop keuzemogelijkheid. Wat dacht u van het toevoegen van lichtstraten, screens, spotjes of zelfs een open haard? Kortom, heerlijk buiten zitten en op minder mooie dagen toch lekker warm en overdekt.

Geen houten veranda, maar een houten overkapping?

Wilt u geen houten veranda, maar juist een houten overkapping? Ook dat is mogelijk bij Mellies Houtbouw. Met een overkapping in uw tuin geniet u van dezelfde voordelen als een veranda. Extra woonruimte, beschut tegen weergrillen en een waardestijging van uw woning. Het verschil is dat een overkapping niet per definitie vast aan het huis zit, zoals bij een veranda wel het geval is. Maar of u nou kiest voor een veranda of overkapping, bij Mellies Houtbouw wordt uw droom werkelijkheid!

Heeft u interesse in een houten veranda of houten overkapping van Mellies Houtbouw? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij realiseren vervolgens een offerte en voorstel op maat, dat voldoet aan al uw wensen. Een afspraak maken is heel eenvoudig: bel 06 18 88 59 80 of mail naar info@mellieshoutbouw.nl.

Opbouw Veranda

Heeft u naast een veranda op maat misschien interesse in:  een carport, houten schuur een nieuwe houten schutting of het vernieuwen van uw bestrating dan helpen wij u graag.

Scroll naar boven