Houten schuren

Houten schuren op uw gewenste maat

Een houten schuur op maat laten bouwen? Dan bent u bij Mellies Houtbouw uit het Groningse Stadskanaal aan het juiste adres.

 Evenals de garantie op hoogstaande kwaliteit, staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel.

Bij Mellies Houtbouw kiest u niet voor zomaar een houten schuur uit een catalogus of folder. Uw schuur wordt op maat gemaakt. Of het nou gaat om een kapschuur, klassieke schuur of tuinschuur.

Het ontwerp van uw houten schuur

Twijfelt u over het ontwerp van uw schuur? Dankzij onze verworven kennis en opgedane expertise komen we daar samen snel uit. Uiteraard beschikken wij over een portfolio met reeds geplaatste schuren, maar uiteindelijk bepaalt u de afmeting, vorm en gewenste uitstraling. Allemaal leidend tot een mooi resultaat, waaraan u jarenlang plezier beleeft.

Houten Schuren

De materiaalkeuze voor uw houten schuur

Mellies Houtbouw biedt onbeperkte mogelijkheden voor het bouwen van  houten schuren. Welk materiaal wilt u? Hoe moet de schuur eruitzien? Welk type dak moet erop? Wij maken en leveren naar wens van de klant. De schuren die gemaakt zijn van Douglas hout zijn verreweg het populairst, maar ook voor constructies gemaakt van vurenhout en eikenhout kunt u bij ons terecht. Een houten dak, een rieten dak, of toch liever een dak met dakpannen? Welk isolatieniveau? En welke installaties wenst u in uw schuur?

Wij werken door heel nederland

Mellies Houtbouw reikt daarbij verder dan enkel de regio. Want ook buiten Stadskanaal, Groningen en Noord-Nederland hebben wij onze sporen verdiend. Kortom, een houten schuur op maat laten maken was nog nooit zo eenvoudig.

Wij kunnen u ook helpen bij het plaatsen van schuttingen, carports, veranda`s, en of sierbestrating.

Wat is de prijs van een houten schuur?

Maar wat kost dat maatwerk van Mellies Houtbouw dan? Het antwoord op die prangende vraag hangt af van verschillende factoren.

Wij bouwen zoals u dat wilt. Op basis van uw wensen en budget wordt de prijs van een schuur bepaald. De afmetingen, de materiaalkeuze en het toepassen van een fundering spelen een belangrijke rol in de prijs van uw houten schuur op maat. Wij bieden jarenlang gebruiksplezier voor een eerlijke prijs. 

Wilt u een dergelijke houten schuur van Mellies Houtbouw? Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Wij realiseren vervolgens een offerte en voorstel op maat voor uw houten schuur, dat voldoet aan al uw wensen. Een afspraak maken is heel eenvoudig: bel 06 18885980 of mail naar info@mellieshoutbouw.nl

Houten Schuren
Scroll naar boven