Houten schuttingen

Meer privacy en beschutting dankzij een houten schutting

Is het de hoogste tijd voor meer privacy en beschutting in uw tuin? Dan is een houten schutting van Mellies Houtbouw uit het Groningse Stadskanaal, hetgeen wat u zoekt.

Een schutting bezorgt u een optimale tuinbeleving.

Naast privacy en beschutting, wordt er ook een passende grens gecreëerd, die naadloos overgaat in uw tuin. Dit zorgt niet enkel voor een fraai aanzicht, maar is ook enorm handig. Zeker met jonge kinderen of huisdieren in de buurt.

Houten schuttingen

Het onderhoud van een houten schutting

Daarnaast zijn houten schuttingen vrijwel onderhoudsvrij. Waar bij een buxus of coniferenhaag regelmatig de snoeimachine van stal moet worden gehaald, is dit bij een houten schutting verleden tijd. Mist u na het plaatsen van een schutting toch wat groen in uw tuin? Een klimop of klimplant is eenvoudig tegen het hout van de schutting op te laten groeien en ook plantenbakken of bloempotten bevestigen is een optie.

Een houten schutting met betonpalen

Een houten schutting met betonpalen
Wij leveren ieder soort schutting en plaatsen niet enkel in Stadskanaal, Groningen of Noord-Nederland. Onze klantenkring bestaat uit het gehele land. De wens van de klant staat hierbij te allen tijde centraal. Of het nou gaat om een schutting van Douglas hout, grenenhout, hardhout of vurenhout, bij Mellies Houtbouw is alles mogelijk. Naast bovengenoemde traditionele schuttingen, is het ook mogelijk te kiezen voor een schutting met betonpalen. Hierbij wordt het hout tussen betonpalen geplaatst, wat zorgt voor een strakke uitstraling. Maar dat is niet het enige voordeel. Doordat de onderplaat en de palen van beton zijn zorgt dit er ook nog eens voor dat de schutting langer meegaat. Uw tuin kan dus geheel naar wens worden ingericht.

Een houten schutting samen met uw buren

Een houten schutting samen met uw buren
Grenst de tuin aan die van uw buren en denkt u erover na samen een schutting te zetten? Ook dan zit u goed bij Mellies Houtbouw. Wij zorgen voor een haalbare planning, goede communicatie en bieden de mogelijkheid zowel de offerte als de factuur per woning te specificeren. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. 

Overweegt u een houten schutting van Mellies Houtbouw? Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Wij realiseren vervolgens een offerte en voorstel op maat voor uw schutting, dat voldoet aan al uw wensen. Een afspraak maken is heel eenvoudig: bel 06 18885980of mail naar info@mellieshoutbouw.nl.

Houten schuttingen

Mellies houtbouw is breed inzetbaar! Denk ook bij het laten plaatsen van een veranda, carport , houten schuur, of sierbestrating  aan Mellies Houtbouw.

Scroll naar boven