Sierbestrating

Op zoek naar de juiste (sier)bestrating?

Bent u op zoek naar de juiste sierbestrating? Naast alles wat met hout te maken heeft is Mellies Houtbouw uit het Groningse Stadskanaal ook een specialist op het gebied van tegels.

Uitgekeken op uw tuin? Is het de hoogste tijd voor een grondige renovatie, maar weet u niet waar te beginnen? Of heeft u simpelweg geen zin of tijd in deze lastige klus?

Wij helpen u graag met het ontwerpen en realiseren van de bestrating van uw droomtuin. Zo bepalen terrastegels vaak voor een groot deel de uitstraling van uw tuin. Belangrijke aspecten die hierbij om de hoek komen kijken zijn kleur, structuur en formaat. Maar daarbij moet er uiteraard ook rekening gehouden worden met de vorm en afwerking van een tegel.

Sierbestrating

Juiste ondergrond Extreem belangrijk

Ons team bestaat uit vakmensen, waardoor wij beschikken over brede kennis en ervaring. Het is van groot belang dat de bestrating op de juiste wijze wordt aangelegd, want u wilt toch tot in de lengte der jaren genieten van prachtig straatwerk met een krachtige uitstraling? Het creëren van de juiste ondergrond is van levensbelang voor een strakke bestrating.

Een goede en verstevigde ondergrond zorgt ervoor dat regenwater zonder problemen weg kan lopen en verzakkingen, gebroken tegels en grote plassen water voorkomen worden. Dankzij jarenlange ervaring weet Mellies Houtbouw vooraf precies welke soort ondergrond het beste bij uw straatwerk past. En ook niet onbelangrijk, met onze professionele gereedschappen is de klus snel geklaard.

Nieuwe bestrating, herbestrating of bestrating ophogen?

Mellies Houtbouw levert in alle soorten en maten. Van sierbestrating tot het leggen van doodgewone klinkers. Of het nu gaat om uw tuin, oprit, parkeerplaats of bedrijfsterrein, niets is te gek. Nieuwe bestrating, herbestrating of bestrating ophogen? Wij kunnen u overal bij helpen. Bent u tevreden met uw bestrating, maar wilt u net dat extra beetje luxe? Ook op het gebied van verlichting voor uw bestrating bent u bij ons aan het juiste adres. De klant is koning en diens wens staat bij ons centraal. Want wie wil er nou niet heerlijk buiten op een fraai terras zitten, of een wandeling maken in eigen achtertuin?

Overweegt u Mellies Houtbouw in te schakelen voor de juiste (sier)bestrating? Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Wij realiseren vervolgens een offerte en voorstel op maat, dat voldoet aan al uw wensen. Een afspraak maken is heel eenvoudig: bel 06 18885980 of mail naar info@mellieshoutbouw.nl

Sierbestrating

Complete gecombineerde projecten

Ook bij diverse andere projecten kunt u Mellies Houtbouw inschakelen. Denk  bijvoorbeeld  aan schuttingen plaatsen, Veranda`s, carports, houten schuren en veel meer. Onderstaand een oplevering van een compleet project met onder andere bestrating en het plaatsen van een veranda.

Scroll naar boven