Carports op Maat

De voordelen van een carport

Carports op maat | Een carport van Mellies Houtbouw uit het Groningse Stadskanaal kent vele voordelen. U stapt altijd droog in en uit uw auto, die op zijn beurt ook nog eens beter beschermd wordt tegen alle weersinvloeden

Want een auto die onbeschermd buiten staat krijgt gedurende het jaar heel wat te verduren. Denk maar eens aan hevige hagelbuien, vorst en sneeuw of die brutale zomerstorm. Met een carport van Mellies Houtbouw hoeft u niet langer te koukleumen en met een krabber de bevroren ruiten ijsvrij te maken.

Daarnaast vormen vogelpoep, hars van bomen op uw lak of vallende bladeren niet langer een probleem. De auto wordt door de carport tevens roestvrij gehouden, aangezien de wind rond de auto draait en deze daardoor sneller opdroogt.

carports

Uw carport op maat

Door uw carport op maat te laten maken, kunt u alle kanten op. Gaat u voor grove balken of geniet een strak en modern ontwerp uw voorkeur? Wij bouwen hem precies zoals u dat wilt. Standaard bestaat de carport uit een houten constructie, palen en een dak, waarbij gebruik wordt gemaakt van Douglas hout van de hoogste kwaliteit. Alle onderdelen worden tot in de puntjes gemonteerd. De watergoot en afvoer kunnen we voor u in het frame integreren, waardoor de uitstraling van uw carport of overkapping altijd stijlvol blijft. Ook voor exclusiviteit bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lichtkoepels of lichtstraten die worden opgenomen in uw dak. Kortom, u bent bij Mellies Houtbouw verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Vrijblijvend Advies

Overweegt u een houten carport op maat? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij realiseren vervolgens een offerte en voorstel op maat voor uw carport, dat voldoet aan al uw wensen. Een afspraak maken is heel eenvoudig: bel 06 18885980 ook voor Veranda’s, schuttingen of houten schuren bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Verschillende modellen carports

Welk type carport het best bij uw huis past, hangt onder meer af van de beschikbare ruimte die er is. Mellies Houtbouw biedt verschillende keuzemogelijkheden. De carport kan geheel vrijstaand worden geplaatst of aan de gevel worden gemonteerd.

Ook een dubbele carport, waaronder twee auto’s gestald kunnen worden, behoort tot ons assortiment. U kunt kiezen voor een vrijstaande carport op pijlers, een hangende carport of een combinatie hiervan. Een carport geeft uw oprit of parkeerruimte net dat beetje extra klasse.

carports
Scroll naar boven